ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je květen 2nd, 2025, 11:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 6:48 am 
zaslouží si pozornost admina

Citace:
me osobne se nezamlouva ze lidi s RODu nejdrive odejdou

Nie odejdou...su vyhodeni.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 8:11 am 
Vrchní Resser, Site Admin

povolani: Programator
Haldir píše:
Ja te sice neznam ale jsem 100% proto abys nebyl prijat.me osobne se nezamlouva ze lidi s RODu nejdrive odejdou a pak se zase vratej kdyz se jim to hodi.
Nic osobniho Gore :D

Rozlisoval bych na 2 veci ODEJDOU z vlastni vule, kdyz uz vidi, ze je to neunosna situace, nebo JSOU VYHOZENI a pak bych druhou nebo jakoukoliv dalsi sanci nedaval. U vsech lidi, kteri dostali 2 sanci, za kterou jsem se vetsinou primlouval to byli lidi, kteri odesli dobrovolne, sice po neshodach s kymkoliv, ale ODESLI SAMI.

Pravda není vždy taková jak se zdá. Rozpor neexistuje. Rozum je mým jediným vládcem.
1. pravidlo: Lidé jsou hloupí.
Dávejte Obrázek. Žádný Obrázek protože je to opravdu Obrázek. Nepěstujte Obrázek nebo vase tema ceka Obrázek.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 12:14 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Images: 1
povolani: necromancer
No Vanco nevím o jakejch vylevech to mluvíš? :P Jinak Haldire, nechci dělat, že to u mě je něco extra, ale proč jsem tolik odešel z Rodu bylo zkrátka proto, že jsem neměl chuť hrát UO nebo jsem prostě neměl připojení, jako od února do června. To, že jsem se vždycky odepsal z GS považuju jen za formalitu, vždycky jsem se cítil jako člen týhle gildy, protože mi záleží na lidech a ne na zkratce za jménem. I když jsem tu oficiálně nebyl a proto jsem taky nikdy nehledal jinou gildu a okamžitě se vrátil do naší, když jsem začal hrát po pauze nebo tak. Ovšem je tu i případ kdy jsem odešel a myslel že to bude natrvalo, ano bylo to teď v červenci, ale jak říkal už někdo předtím, tu šanci jste mi nakonec dali a já si toho vážim. Nicméně, už teď chápu po tom co mi to Whi objasnil, že když si chci dát menší/větší pauzičku od UO, nemusim hned odcházet z gildy. Je to těžký o tom mluvit a ještě těžší je to dokázat říct tak jak bych chtěl, proto chodím kolem horký kaše.
Co se týče Lilith, jsem taky zvědavej jak se vyjádří Whi, potom se můžem bavit o něčem dál.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 2:19 pm 

uz to tu nekdo zamneknete whi asi nema chut tu drak klavesnici ku nekomu takovymu inak by se vyjadril sem ho tu uz videl dost na forku aby to mohol okomentovat takze gore jedeees mas zamykaci prava tak necekej a delej:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 2:23 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Cavalier píše:
uz to tu nekdo zamneknete whi asi nema chut tu drak klavesnici ku nekomu takovymu inak by se vyjadril sem ho tu uz videl dost na forku aby to mohol okomentovat takze gore jedeees mas zamykaci prava tak necekej a delej:)

No Cavo já vim jak ti to lockovací právo chybí, ale mě nepřesvědčíš. Jsem sice adeptmaster, ale právo vyjádřit se má každej a ještě to neudělali všichni. To že jsem adeptmaster mi naopak nedává právo vynášet verdikty ve jménu gildy i když můj osobní verdikt jako takový, je jasný.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 3:26 pm 

tak z lidi ktery chodi na forum sa nevijadril uz len whi ..mislim ze som nikoho nezabudol:) tak ja nevem ale aj keby rekne ano je to tak 8:1?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 5:32 pm 
Archon píše:
Haldir píše:
Ja te sice neznam ale jsem 100% proto abys nebyl prijat.me osobne se nezamlouva ze lidi s RODu nejdrive odejdou a pak se zase vratej kdyz se jim to hodi.
Nic osobniho Gore :D

Rozlisoval bych na 2 veci ODEJDOU z vlastni vule, kdyz uz vidi, ze je to neunosna situace, nebo JSOU VYHOZENI a pak bych druhou nebo jakoukoliv dalsi sanci nedaval. U vsech lidi, kteri dostali 2 sanci, za kterou jsem se vetsinou primlouval to byli lidi, kteri odesli dobrovolne, sice po neshodach s kymkoliv, ale ODESLI SAMI.

Ano?Whi mě požádal,abych odešel.To já udělal.Pokud myslíte "být vyhozen" smazáni z GS,ano,to udělal Whi,jelikož po mém resignu byl pár hodin na to návrat save(pic ještě někde mám).Takže fakt nevím,do které skupinky patřím..
Ale stejně vás mám rád :p

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 6:42 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Vancis píše:
No Gore sem tam si daval prirovnani ze je nekdo jako Lilith ...

Jo to jsem používal a používám, když se někdo urazil po tom co mu někdo řekl negativní názor na něj. Takhle si ho prostě pamatuju...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 6:44 pm 

whi pozadal tebe ja whiho a ty mna?:D retaz sa uzatvara :wink: problem je ze whi nema na tyhle veci srdce:D jako byt na mne tak k tomu GS ani nestihnes portnout

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 18th, 2007, 6:54 pm 
"I Resign From My Guild"Sayd Lilith.
Fakt jsem k GS portovat nemusel.Ale já proti tobě nic nemám,ať už proti mě řekl cokoliv.
Hele lidi,já loguju jenom proto,abych se pobavil,vážně nemám zapotřebí logovat kvůli hádkám =>
nebudu se hádat/urážet(už ani nevím,co to je)=>nebudou žádné problémy=>bude dobrej kolektiv,který měl ROD vždy..
2Gore: Však taky máš proč to říkat,a já ti to nemám za zlé ;)[/b]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 19th, 2007, 9:09 am 
Já se nehádám.Já se jen obhajuju.Kdybych se hádal(technicky nemožné),poznal bys to ;)
Nevím Cavo,ty ses vážně ještě nesmířil s tím,že si tě nějaký malý 14-tiletý Lilith,hráč,který ti nesahal po kolena,dovolil urazit?
Vážně k vám chci,jen abych si po namáhavém dni mohl sednout k UO a pobavit se se skvělým kolektivem,popř. zajít dung,pobavit se...
Ne abych se hádal...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 19th, 2007, 12:51 pm 

Lilith píše:
Vážně k vám chci,jen abych si po namáhavém dni mohl sednout k UO a pobavit se se skvělým kolektivem,popř. zajít dung,pobavit se...
Ne abych se hádal...

Pokud chces opravdu jen tohle tak je to dobry, pokud by z toho melo bejt neco jinyho tak nevim nevim. Ale ja jsem silenej dobrak od kosti, a snad jeste moje slovo neco znamena a ja jsem pro dalsi (2) sanci ale opravdu nejvic zalezi na whikovi, jelikoz on ma pravo veta v techle vecech.

A cavo ty se uklidni prosimte, tentokrat jedinej kdo tu rozdmychava hadky jsi ty, i ten Gore, kterej si s lilith nepadl zrovna nejlepe do oka se zdrzel pitomejch poznamek na jeho adresu ve verejny casti fora.

Takze bych rekl ze by bylo nejlepsi kdybysme se vsichni uklidnili a ja se ted podivam na to abych to nejakym rozumnym zpusobem promazal od uplne zbytecnych nadavek.

Edit: Tak urazlive posty smazany, za kazdou dalsi urazku vam vypnu postovaci prava na tyden, doufam ze si rozumime ze takovyhle chovani tady nestrpim a prosim dalsi adminy, a mody aby se timto ridili, nechceme se tady urazet, zvlast ve verejne casti ze? Takze si moji radu vemte k srdci vsichni zucastneni.

Pravda není vždy taková jak se zdá. Rozpor neexistuje. Rozum je mým jediným vládcem.
Dávejte Obrázek. Žádný Obrázek protože je to opravdu Obrázek. Nepěstujte Obrázek nebo vase tema ceka Obrázek.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 19th, 2007, 3:52 pm 

jako posty mi tu nikto mazat nebude odchazim dovidenia dopocutia

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 19th, 2007, 4:09 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
Cavo, tohle myslis vazne?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: září 20th, 2007, 8:05 am 

whiwihoo píše:
Cavo, tohle myslis vazne?

Jestli jo tak uz fakt nevim. Myslim ze to co jsem promazal byly nadavky, ktery tu myslim nemaji co delat, u me (snad) chybu nehledejte.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]