ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je květen 2nd, 2025, 5:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 26th, 2007, 10:47 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Images: 1
povolani: necromancer
Alchemist píše:
akorat mě překvapilo že sem píše když je z jiné Guildy i nak proti němu nic nemam :)

No, trochu ti to osvětlím. Když jsme zakládali ROD, tak jsme se už tenkrát přátelili s třemi fajn lidmi, kteří k naší gildě prostě patří a patřit budou a to jsou Nyssa, Morph a Kritix - který už žel asi nikdy nespatří světlo tohoto světa. Takže si jich tady moc vážíme, protože nám dost pomohli když jsme to potřebovali nejvíce. Jinak tady je to moje icq tak si mě tam hoď 345-497-075 ať tě někam mohu vytáhnout na zkoušku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 27th, 2007, 8:04 am 
Aha, tak diky. Mě to bylo divný že jsem píše někdo jiný když nění vůbec z rodu, jestly je to takhle tak pohoda.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 27th, 2007, 6:03 pm 
zaslouží si pozornost admina

nasa guilda nastastie ma aj fajn kamosov:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 12:58 am 
čerstvá krev

Ja mam asi u tebe strach jenom s jedny veci a to je vek :) kdyz sme mely u Vidlaku takhle mlady kluky tak nam delaly jen problemy a stejne sme je casem vyhodily.tak doufam ze to nebude stejny u tebe.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 10:52 am 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Hmm, takže po prvním setkání se k Tobě stavím dost negativně, jak jsem ti psal na icq. Pro ostatní: Za každou větou píše ":D:D:D:D" apod., používá pořád omg a lol, na což jsem ho upozornil, tak to snad přestaně dělat. Když jsem ho vytáhl do Windu, někdo tam byl a místo aby došel ke GH jak jsem mu řekl, běžel dolů za nějakým mágem a nechal se zabít drakem. Proto jsem mu dal radu ať si u draků lokne GSko, že jinak ho klerici nebudou mít moc rádi a ani ostatní, mi odpověděl "Já se lečím sám". Nemluvě o tom, že když jsem si na něj udělal čas tak on raději s kamarádem utekl do banky. Jestli je tu někdo, kdo s ním bude mít trpělivost - prosím. Ale já už tedy rozhodně ne... Nerad bych aby se opakovalo to, co s Lilith, protože on mi ho dost připomíná už po pouhých dvou rozhovorech.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 6:09 pm 
nekromant Goremoth píše:
Hmm, takže po prvním setkání se k Tobě stavím dost negativně, jak jsem ti psal na icq. Pro ostatní: Za každou větou píše ":D:D:D:D" apod., používá pořád omg a lol, na což jsem ho upozornil, tak to snad přestaně dělat. Když jsem ho vytáhl do Windu, někdo tam byl a místo aby došel ke GH jak jsem mu řekl, běžel dolů za nějakým mágem a nechal se zabít drakem. Proto jsem mu dal radu ať si u draků lokne GSko, že jinak ho klerici nebudou mít moc rádi a ani ostatní, mi odpověděl "Já se lečím sám". Nemluvě o tom, že když jsem si na něj udělal čas tak on raději s kamarádem utekl do banky. Jestli je tu někdo, kdo s ním bude mít trpělivost - prosím. Ale já už tedy rozhodně ne... Nerad bych aby se opakovalo to, co s Lilith, protože on mi ho dost připomíná už po pouhých dvou rozhovorech.

Po téhle zprave jsem velice zklaman a asi zde zamitam další zpravy převedte si to zde jak chcete. Jenom jednu věc odchazím kvuli tomuhle hrači a myslím že ho máte mezi přátely kdyby někdo nahodou někdo chtěl abych se k vám přidal tak se samozdřejmě přidam ale asi me tu nikdo nechce a nechci mezi lidi kteří mě tu nechou. Mimochodem ten mag chtěl po mě pomoct, byl mrtvy.... tak příště až budeš mrtvej ty si piš že rači poběžím dál než abych tě resoval, podletebe je to takhle lepší.... Já si myslím že ne ale to byla ironíe resnute i kdybys byl na mě sebe jakej...... A jak jsem bežel z jedním kamošem tak sním jsem jenom šel pro regy!Mmt jsem psal protože jsem čekal na něj až mi dá ty regy a doufám že ty budeš první co jsem napíše další vyjadření k téhle zpravě!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 6:37 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Alchemist píše:
nekromant Goremoth píše:

Po téhle zprave jsem velice zklaman a asi zde zamitam další zpravy převedte si to zde jak chcete. Jenom jednu věc odchazím kvuli tomuhle hrači a myslím že ho máte mezi přátely kdyby někdo nahodou někdo chtěl abych se k vám přidal tak se samozdřejmě přidam ale asi me tu nikdo nechce a nechci mezi lidi kteří mě tu nechou. Mimochodem ten mag chtěl po mě pomoct, byl mrtvy.... tak příště až budeš mrtvej ty si piš že rači poběžím dál než abych tě resoval, podletebe je to takhle lepší.... Já si myslím že ne ale to byla ironíe resnute i kdybys byl na mě sebe jakej...... A jak jsem bežel z jedním kamošem tak sním jsem jenom šel pro regy!Mmt jsem psal protože jsem čekal na něj až mi dá ty regy a doufám že ty budeš první co jsem napíše další vyjadření k téhle zpravě!

Jistě, že budu první kdo sem odepíše, protože jsi očividně nepochopil, co jsem ti psal na icq. Všechno mi tam odsouhlasíš, řekneš OK, omlouváš se mi a kdo ví co. A teď tady na mě taháš tohle? Říkal jsem ti, že na mě tolik nezáleží a když někdo ostatní má trpělivost, tak ať si tě ozkouší. Mohl by jsi se odnaučit nutkání neustále někoho soudit, když o něm absolutně NIC nevíš. Já jsem si na tebe udělal čas a tak jsem čekal, že to půjde rychle. Ten mág vůbec nelehl, než jsem kopal tak jsem se podíval co je zač. Měl na sobě ekvip -> žil, ale budiž, mohl lehnout když jsem odkopl. Jestli nedokážeš akceptovat to, že ti všichni nebudou lézt do zadnice anebo tě mít rádi, tak to klobouk dolů - chci vidět jak obstojíš v životě. Není můj problém, že se nedokážeš smířit s faktem, že ne každého zaujmeš a ne každý tě bude brát za známého nebo přítele po dvou dnech. To, že já o Tebe už nemám ZATÍM zájem, neznamená že gilda řekla NE. Co se týče toho ressu, tak ho po tobě ani chtít nebudu, to se bát nemusíš. Jediná věc, která mě na Tobě naštvala, už byla jmenována nahoře. Přehlížíš moje rady a myslíš, že jsi sám mistr světa a trocha úcty by ti taky nechyběla, přeborníku. Můj názor NENÍ NÁZOR GILDY. Už chápeš? :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 7:31 pm 
nekromant Goremoth píše:
Alchemist píše:
nekromant Goremoth píše:

Jistě, že budu první kdo sem odepíše, protože jsi očividně nepochopil, co jsem ti psal na icq. Všechno mi tam odsouhlasíš, řekneš OK, omlouváš se mi a kdo ví co. A teď tady na mě taháš tohle? Říkal jsem ti, že na mě tolik nezáleží a když někdo ostatní má trpělivost, tak ať si tě ozkouší. Mohl by jsi se odnaučit nutkání neustále někoho soudit, když o něm absolutně NIC nevíš. Já jsem si na tebe udělal čas a tak jsem čekal, že to půjde rychle. Ten mág vůbec nelehl, než jsem kopal tak jsem se podíval co je zač. Měl na sobě ekvip -> žil, ale budiž, mohl lehnout když jsem odkopl. Jestli nedokážeš akceptovat to, že ti všichni nebudou lézt do zadnice anebo tě mít rádi, tak to klobouk dolů - chci vidět jak obstojíš v životě. Není můj problém, že se nedokážeš smířit s faktem, že ne každého zaujmeš a ne každý tě bude brát za známého nebo přítele po dvou dnech. To, že já o Tebe už nemám ZATÍM zájem, neznamená že gilda řekla NE. Co se týče toho ressu, tak ho po tobě ani chtít nebudu, to se bát nemusíš. Jediná věc, která mě na Tobě naštvala, už byla jmenována nahoře. Přehlížíš moje rady a myslíš, že jsi sám mistr světa a trocha úcty by ti taky nechyběla, přeborníku. Můj názor NENÍ NÁZOR GILDY. Už chápeš? :roll:

To snad není možný, tys mě zas nepochopil... ale to je jedno. A ten mag jestly znas jeho jmeno tak se ho zeptej jestly lehl.... Pak sem teda lehl aji ja ale to je jedno. Mezi tím coj si mi psal jsem dělal jiny věci doma. Pak jsem jenom vyděl jak jsi ty otportil a myslel jsem si že je to účast toho testu co udělám. Tak jsem šel za tím magem a drak na něj zakouzlil ja jsem hodil zed chtel jsem mu dat ress ale v tu chvili to pojelo aji mě. Ale musíš pochopit že já si na mistra nehraju kdyby jo tak to vypada jinak. A když řekneš že nesohlasíš tak jsi mě daj mezi ty kteří to neumi a řeknousi : Jo G ho zkoušel a prej ho neposlouchal tak ten to v dng nebude umět, tak je nam na nich. Chápeš to už ? Aspon trošku?

E Goremoth: Odpověď dostal na icq, nemám zájem o další tapetování topicu. Tak po dalším rozhovoru po icq, jsem důrazně proti, pokračovat v přijímání, nebo testování. Důvody jsou pro mě především chování - souzení ostatních, podle toho, že zná hodně lidí, způsob vyjadřování a hlavně si myslím, že takovýhle člověk by nezapadl do naší gildy ani náhodou. Bylo by to přesně proto, jak psal Haldir. Dobře víte, že já lidi podle věku nesoudím, protože sám jsem dost mladý. Ale to ja se chová a jak to s ním tříská, se mi vůbec ale vůbec nechce líbit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 10:40 pm 
čerstvá krev

Ja sem ochoten ho treba s nekym vzit na jednu malou akci nekam do dungu at se muzem vsichni schodnout co a jak,sice vim ze nejsem aktivni hrac ale to vadit nemusi :D ja bych mel cas ted v patek po 23:00

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 10:47 pm 

ja tu necuuuuuuuu a necuuuuuuu a nacuuuuuuuuu dalsu lamu co nic neumi kdyz to neumnel s gorem nebude to s nikym.ja nemam nanho cas ani nervi mu neco vystvetlovat a ked ani ja ani gore pochybuju ze nekto jiny:)
takze at si tot u shlidne jakub a zamkne to ja na to nemam to srdce:D

inak haldire:) i ja delam problemy..to vis tym vekem ale zatim mi to tu nikto nerekla toleruju to jako moje saskarny:D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 28th, 2007, 11:21 pm 
stává se posthunterem
stává se posthunterem

Cavo, ale já neříkám, že je lama nebo že nic neumí. Já ani nevím, jak mu to jde - neměl jsem příležitost. Každopádně už ji ani mít nechci, možná to může být dobrý mág a nám se mág hodí - ale ptám se, za každou cenu? Já myslím, že spoustu věcí odezdím sám (teď na mě netahejte to poslední TK, tam se mi posralo yoko a už vím, v čem byla chyba takže už se nestane) a mág nám teda zase tak moc nechybí. Jasně, zkusit ho můžete a když se vám bude líbit, tak ho klidně i vzít za adepta. Nicméně moje vztahy s ním skončí na bodě 0.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 29th, 2007, 7:03 am 

gore ja na tebe vytahnu destard:D ale ne pohodicka umis zdit lip nez vecsina magu... a co sa tyka tejto exotickej prihlasky nepaci sa uz morfovi ani tebe... nevem ci tu nektory ludia pocitaju schopnosti guildy na pocet clenov alebo jak ale ja urcite ne ked nas bude len deset ale deset dobrych lepsi nez dva dobry a dvadset lam:P
to je ale uz mislienka na naku guild radu...:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 29th, 2007, 6:33 pm 
pure posthunter
pure posthunter

povolani: Vampír - Mág - Klerik - to ostatní
konecne se mi podarilo projit si celou tuhle diskuzi, takze se taky muzu vyjadrit

Prvni dojem z ICQ.. fajn, slusny, na svuj vek i docela inteligentne pisici clovek, ktery se opravdu tech OMG a LOL vyvaruje...

Prvni dojem z Prihlasky.. jaj.. tak ta az tak dobre nedopadla, at uz jazykem nebo zmatenou skladbou vet, lec aspon jsi se o sobe vyjadril vycerpavajicim zpusobem a podal nam dostatek informaci, coz je fajn.

Bohuzel ta nasledna diskuze s Gorem... Vis, Alchu, jak to bylo ve hre nevim a nemuzu to nijak zjistit. To co jste rekli vy dva se mohlo oboje stat vicemene zaroven a proste to mohlo byt nedorozumeni. Jenze ta tvoje reakce na Gorovy namitky... Lilith uz zmoudrel a dokonce se mi omlouval, ale presne takto se choval v dobe, kdy jsem ho vyhodil z guildy. Hadavost neni kvalita dobreho clena guildy.

Stop touching me!!! Skoda ze to nemohu rict s tim nadhernym Xanovym prizvukem...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 29th, 2007, 10:07 pm 
Jojo Chápu, kamoš mi už dal vysvětlění jak to je z G a chtěl bych se mu omluvit ale on zas o tu mojí omluvu nestají. Jenom si myslím, když budu adept, určitě si najde místečko pro mě, celkem si už teď myslím že už jsem si ho u něj našel. Budeš zapírat co ? neboj nemusíš ..

-----------------------------
Mimochodem, jsem celý den cvičil a cvičil až jsem dosáhl hranice skilu [Magery] 90... Velký úspěch :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: červen 29th, 2007, 10:26 pm 

jaky mistecko? jaky adept???? prilis vela scifi v tomhle postu ...taky by si mi mohol napisat na icq nech ta nekam vezmu ked uz mi sviti nad obrazkem adeptmaster ne? si snad clovek domysli

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]