ROD forum

Forum gildy Ve jmenu rodu
Právě je květen 2nd, 2025, 5:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: calderik-přihláška
PříspěvekNapsal: prosinec 27th, 2007, 10:22 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
clovece uz makas a stejne si takhle nechas rodicema kecat do zivota promin ale posli je nekam kam slunce nesviti (treba do spajzu nebo do sklepa)

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

PříspěvekNapsal: prosinec 27th, 2007, 11:08 pm 
Nevrlý Pražák
zaslouží si pozornost admina

Zajimave pocteni:
http://www.mistrikladiva.uvadi.cz/forum/viewtopic.php?id=76&p=2

Hlavne tenhle post
Kód:
Calderika znám z osobně. Podle mě je někdy dost vypočítavý a radši zradí přátele aby si vydobul respekt a úspěch. I v normálním životě, ale pokud ho znáš stejně dobře jako já, tak pochopíš že za to nemůže, ale může za to výchova jeho rodičů sad . Jinak s tím majetkem nesouhlasím. Ještě když byly v homare v dole na zemi batůžky, živil se tak že okrádal crafty. Kdyby občas neprodal pár věcí mě a svým několika kamarádům na DP, neměl by ani na iron plate. Ještě před gildou jsme měli spolu pronajatej baráček a kolikrát jsem za něj málem platil nájem já, protože měl zrovna "dobrou nabídku na koupi". Nakonec to dopadlo tak, že neměl peníze a chtěl si koupit nějakou supermegazbraň, baráček střelil, mě doslova vykopnul a během půl hodiny mu PK zbraň sebrali. Na harv s ním chodím docela nerad. Myslí si že spolkl všechnu moudrost a pak to dopadá tak jak to dopadá. 90% harvů s ním jsem vylehal, protože mě zatáhl mezi desítky nestvůr (v pavoučím lese) apod. Takže na něj v tomhle pozor.

PříspěvekNapsal: prosinec 28th, 2007, 5:32 pm 

jo to bylo ale už delší dobu harvy tahnu sám občas s někým jiným a dost často se mi stává že tam lehnu naběhne tam nějakej chytrej dualista když si du pro brnko zabije mě a pak vybere a to to ze mě vytahne mu mnohdy stačí i na to aby si vykoupil kil a ještě si vydělal.
a za další když sem bydlel s někym od mk udělal sem chybu že sem vůbec někoho do svýho baráku tahal ted mam barák ze soch a jeden nájemní byt a nikoho opakuju nikoho tam už nikdy nepotánhnu.

veni vidi sed solum deum posse iudicetis, utrum transierunt test

PříspěvekNapsal: leden 2nd, 2008, 9:04 pm 
Chtěl bych se Calderikovi omluvit. Příspěvek z fóra MK, který jsem psal byl trochu vytržen z kontextu. Jde o to že Calderika znám ze střední školy. Ultimu hrál dlouho přede mnou. Když jsme založili gildu, Calderik se k nám přihlásil, ale dlouho u nás nevydržel kvůli nějakému problému. Nevím, ani nechci vědět co se přihodilo, je to už minulost. Jenže od té doby každou chvíli někdo na fórum napíše co třeba udělal Calderik, nebo že u nás dlouho v gildě nebyl a najednou všichni začnou diskutovat jen o něm a o tom jak je špatný. Své herní zkušenosti s ním jsem proto shrnul do jednoho příspěvku, který jsem postnul. Chtěl jsem tím zastavit to pořád-se omýlající téma. S Calderikem už jsem dlouho nikde na harvu nebyl - snad kvůli těm špatným zkušenostem, ale z příspěvku výše vyznělo, jako by to bylo aktuální. Možná už se Calderik změnil. To že má svůj baráček ze soch už něco nasvědčuje o tom že vydělat si už umí. Nicméně na svém postu si trvám a upozorňuji ještě jednou, že je to minulost. Mimoto Calderik se k nám znovu chtěl přihlásit jako adept (snad aby nám ukázal že se změnil), ale ostatní mimo mě nesouhlasili. Od té doby na něj všude vytahují staré příspěvky u kterékoliv gildy se hlásí. Ještě jednou se omlouvám tímto Calderikovi, který může být v dungu velice užitečný a omlouvám se taky vaší gildě, že Vám píši na vaše fórum. Šlo mi jen o to uvést věci na správnou míru.

PříspěvekNapsal: leden 5th, 2008, 10:44 pm 

mno koukam že ste tak nasraný že nemáte na mě ani slov co ja to říkal že v hytlu bych to možná utáhl ja radši ty lehčí dungy pač neumim moc pařit dung není na to tolik času kolik bych si přál

PříspěvekNapsal: leden 5th, 2008, 11:39 pm 
Vrchní Resser, Site Admin

povolani: Programator
Neboj vsechno prijde, vsechno zhodnotime, napiseme, jen to chce cas, a nemit zkouskovy obdobi.

Edit: Takze tady je to slibovane hodnoceni. Calderiku mam k tobe nekolik vyhrad a ty je jiste znas, zvlast po tom acku, ale nutno ti pripocist k dobru, ze jsi s nama byl prvniho dunga dalo se i celkem pochopit to, ze si byl lehce nervoznejsi. Ted k vyctu. Nedostatecna vybava (zbrane bych ti odpustil), ale chybejici TRka, klamaky, STIT, a dalsi drobnosti, ktere by spravny warrior mel nosit typu regy na sipku apod. Dale absolutni neposlusnost. To ze ten dung neznas, neznamena ze budes delat co se ti chce, ale znamena to ze budes o to vice poslouchat velitele vypravy a nebudes delat uplne zbytecny veci. Dale kdyz ti nekdo pujci veci, je slusnost mu to vratit a nedelat ze sebe blbyho, a nezacit to resit az o 24 hodin pozdeji. To ze odbihas od PC mi nevadi, protoze proste obcas to neni uplne adekvatni prostredi na hrani a to chapu. Dale delas blbosti jako svoje povolani, absolutne nevyuzivas jeho moznosti, kdyz rekneme hidnout a ty probehnes 3 lidi z 6ti a nakonec sam umres to je jako dost zalostny, nevim co bych ti na to rekl, protoze tohle nema omluvu. Dale prochazis se po dungu jak na nejaky promenade, chlape musis chapat ze v dungach je spousta a spousta pasti, nekde s prasackym timerem, takze to nevyskoci hned ale az za chvilicku, ale presto je to tvoje chyba. A dneska na mape si rikal ze bys rad hral nekra, mno uprimne po tom co si predvedl v tom ankhu, bych te nevzal snad ani jako 3tiho nekromanta ke skupine, kde je mag a nekro, nejdriv se musis naucit chodit dungy za wara, kde snad doufejme okoukas taktiku magu/nekru, kterou pak v zapeti budes napodobovat, a treba se nekdy dopracujes do Gorova stavu. Prozatim, dokud se nenaucis alespon zakladni veci co a jak delat tak jedine warrior. Pokud budes s nama chodit, zbrane mit nakonec budes takze ani tohohle se bat nemusis. Takze muj verdikt, mas sanci, pokud mas ochotu se ucit, pokud mas ochotu poslouchat a hlavne pokud mas ochotu prijmout kritiku, ktera je v nekterych pripadech minimalne objektivni, a ja se naoplatku pokusim se priste zdrzet vytoku nervu jako minule, protoze ani ode me to nebylo hezke. Pokud ale ovsem nejsi ochoten toto vsechno podstoupit, tak by bylo vice nez dobre abys nas opustil.

Pravda není vždy taková jak se zdá. Rozpor neexistuje. Rozum je mým jediným vládcem.
1. pravidlo: Lidé jsou hloupí.
Dávejte Obrázek. Žádný Obrázek protože je to opravdu Obrázek. Nepěstujte Obrázek nebo vase tema ceka Obrázek.

PříspěvekNapsal: leden 9th, 2008, 9:32 pm 

chci se omluvit za asi nekolikadenní absenci na uo protože mi zítra putuje pc do optravy a překopání celýho hardware a software. :wink:

PříspěvekNapsal: leden 12th, 2008, 4:05 pm 

povolani: Programator
Po tom, co dnes calderik i pres moje varovani at to nepise do hry, napsal pred svedkem to ze jdeme dungeon, a dokonce napsal i jeho jmeno.

JSEM PROTI PRIJETI.

Pravda není vždy taková jak se zdá. Rozpor neexistuje. Rozum je mým jediným vládcem.
1. pravidlo: Lidé jsou hloupí.
Dávejte Obrázek. Žádný Obrázek protože je to opravdu Obrázek. Nepěstujte Obrázek nebo vase tema ceka Obrázek.

PříspěvekNapsal: leden 12th, 2008, 4:09 pm 
Poslední mohykan - Dark Lord site admin - Guildovní uchyl-miku fan-OTAKU
fórum mu říká pane
fórum mu říká pane

Images: 407
povolani: elektrikar ale jinak vampire
neni to prvni NB chyba a jak sme se dohodli uz pred nejakym casem NB neberem tudiz :lock: a prejem hodne stesti nekde jinde

Nejlepším strojem na světě je vagina. Dá se nastartovat jedním prstem. Má schopnost samomazání. Může se v ní pohybovat jakýkoliv píst. Sama si umí vyměnit olej vždy po čtyřech týdnech. Jediná nevýhoda je, že řídící jednotka je tak zatraceně nespolehlivá....(Tohle prohlásil v roce 1912 doktor Hermann Otto Kloepneckler, význačný rakouský gynekolog)

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]